Goed onderwijs bij
Kindcentrum Jij

Kindcentrum Jij is een openbare basisschool

Je kind wordt 4 jaar en stapt de basisschool binnen. De start van een belangrijke fase. Als ouders en/of verzorgers vertrouw je acht jaar lang een groot deel van de zorg voor je kind toe aan het schoolteam. Waarmee je bovendien intensief samenwerkt tijdens deze bijzondere periode. Kiezen voor de juiste school is dus enorm belangrijk.

Adaptief onderwijs

Bij Kindcentrum Jij staat adaptief onderwijs centraal. Dat betekent dat we ernaar streven dat elk kind eigen unieke talenten kan ontwikkelen binnen een veilige omgeving. Het betekent ook dat we ons richten op individuele opvoedings- en onderwijsbehoeften. Zo krijgt elk kind een programma op maat krijgt. We leggen de nadruk op sterk leesonderwijs als goede basis voor het leven. Daarom is het maken van een inspirerende leesomgeving een van onze belangrijkste speerpunten.

Adaptief onderwijs
Lezen is de basis voor leren

Bij Kindcentrum Jij staan we altijd open voor ouders, voor gesprekken, vragen en opmerkingen. We vinden het belangrijk om samen te denken en gezamenlijke activiteiten te organiseren. Dit gebeurt zowel formeel via de medezeggenschapsraad en oudervereniging, als informeel in onze dagelijkse contacten.

Daarnaast vinden we de mening van ouders heel belangrijk. Daarom betrekken we hen regelmatig bij specifieke onderwerpen via een kwartaalmeting. Deze meting geeft ons snel inzicht zodat we ons beleid indien nodig snel kunnen aanpassen.

 

Kindcentrum Jij is een openbare basisschool. Het motto van het openbaar onderwijs is nog steeds relevant: “niet apart, maar samen”. Juist in een maatschappij waarin het individu steeds meer aandacht opeist, benadrukken wij het belang van wederzijds respect en samenwerking. We geloven in een omgeving waarin iedereen zich welkom voelt en waarin samenwerking centraal staat.

Meer informatie of vragen over de school?

Neem contact op met Laura Maliepaard.